Autota jäänud Murakas loobub rallist

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Murakas.
Margus Murakas. Foto: Karli Saul

Möödunud reede varahommikul varaste tõttu võistlusautota jäänud Margus Murakas tõdes, et see juhtum sunnib ta ilmselt enneaegu vanaduspensionile.


«Auto ja varuosade vargus pani mind väga raskesse olukorda, tekkinud on igasugused kohustused, mis vajavad klaarimist,» tõdes Murakas ning kinnitas, et ei kavatse Eesti meistrivõistluste kaheks viimaseks etapiks Viljandis ja Saaremaal kusagilt uut autot rentida. Seega ei saa ta pooleliolevat hooaega jätkata ning suure tõenäosusena on pikk rallimehe karjäär läbi.

«Ma pole veel tuleviku peale tõsiselt mõelnud, ent uue auto rentimine pole praegu üldse mingi teema. Ilmselt tuleb rallisõitjana pensionile jääda,» lisas Murakas.

Samas pole Murakas kaotanud lootsust, et varastatud N-rühma Mitsubishi Lancer Evo9 siiski leitakse. Isegi kui pätid võtavad Muraka käsutuses olnud masina üksipulgi lahti ning üritavad detaile eraldi müüa, on see keerukas ettevõtmine.

«Olen oma auto osi meie piirkonnas kõigile kirjeldanud, lisaks saatis Eesti Autospordiliit masina vargusest teate ka teiste riikide alaliitudele,» rääkis Murakas. «Politsei tegutseb ka, kuid ma ei tea nende tegevusest eriti midagi. Professionaalid teevad oma tööd.»

Mitmekordse Eesti meistri ja ühe kogenuma tegevsõitja käsutuses olnud, ent ametlikult Silberautole kuulunud rallimasin varastati läinud reede varahommikul Muraka tiimi mehaaniku maja lähedalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles