Gerrardi torge: Rodgers oleks võinud kümme aastat varem tulla

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli kapten Steven Gerrard (paremal) ja peatreener Brendan Rodgers.
Liverpooli kapten Steven Gerrard (paremal) ja peatreener Brendan Rodgers. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna kapten Steven Gerrard, kes teatas paar päeva tagasi, et lahkub hooaja lõppedes klubist, saatis selle käigus teele väikese torke klubi endise peatreeneri Rafael Benitezi ning ülejäänud varasemate juhendajate suunas.

Gerrard kiitis Liverpooli praegust juhendajat Brendan Rodgersit, kelle käe all lõpetati eelmine liigahooaeg teise kohaga. «Sain ammu aru, et pean ühel hetkel lahkuma – olen ju inimene, mitte robot. Ma pole enam 24-aastane,» sõnas mais 35. sünnipäeva tähistav poolkaitsja.

«Soovin, et oleksin 24-aastane, soovin, et oleksin kohanud Brendan Rodgersit 24-aastasena, sest ma usun, et oleksime sellisel juhul koos palju rohkem tiitleid võitnud,» lausus terve karjääri Liverpoolis veetnud Gerrard klubi ametlikule telekanalile antud intervjuus. «Tegelikult tuli Brendan aga klubisse alles siis, kui mina olin juba 32-aastane. Kahju, et see suhe ei alanud kümme aastat varem,» nentis Gerrard.

1998. aastal esindusmeeskonda jõudnud Gerrard on võitnud küll nii Meistrite liiga, UEFA karika kui ka kaks Inglismaa karikat, ent pole kunagi tulnud Inglismaa meistriks. Kõige lähemale jõudis Liverpool sellele mullu, kui liidrikoht anti tabelis käest viimaste voorudega ja kaotati Manchester Cityle lõpuks kahe punktiga, ning 2009. aastal, kui Benitezi käe all jäädi võitjast Manchester Unitedist maha nelja punktiga. Gerrardi kolmas hõbemedal tuli 2002. aastal, kui tiitli võitis Londoni Arsenal.

Kui suvel siirdub Gerrard kõigi märkide järgi USAsse Los Angeles Galaxy ridadesse, siis intervjuus kinnitas ta sedagi, et soovib ühel päeval kindlasti Liverpooli naasta. «Tulen ja töötan siin edasi, kui tunnen, et suudan klubi mingil moel aidata. Kui oled nii kaua ühes klubis viibinud ja endast nii palju andnud, siis tahad, et see samamoodi jätkuks. Ma ei soovi tagasi tulla ja olla lihtsalt endine mängija Steven Gerrard, kes niisama klubis ringi jõlgub. Tahan abiks olla, ükskõik mil moel,» selgitas Gerrard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles