Ardo Kreegi hea mäng aitas Pariisi koduliigas magusa võiduni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Toomas Huik

Võrkpalli Prantsumaa meistrivõistlustel laupäeva õhtul peetud mängudes olid võidukad nii Ardo Kreegi meeskond Pariisi Volley kui kolme eestlanna naiskond Terville Florange. Eriti magusa 3:1 võidu sai Pariis, kes mängis kodusaalis üle mulluse meistri Tours VB, vahendab Volley.ee.

Ardo Kreek tegi hea mängu, kogudes 75%-lise rünnaku juures 13 punkti (efektiivsus +9). Lisaks kuuele edukale rünnakule tõi ta kolm punkti blokiga ja neli pallinguässadest. «Võidu võtmeks oli see, et suutsime täna oma mängu mängida,» oli Kreek pärast mängu konkreetne, jätkates: «Endal tuli võrreldes Cannes’i mänguga märgatavalt paremini välja just serv.»

Pariisi järgmine mäng on kavas teisipäeval, kui karikavõistluste veerandfinaalis minnakse kodusaalis vastamisi Poitiers’ga. Keith Pupart ja Arago de Sete peavad meistrivõistluste 14. vooru mängu Nantes Reze vastu 14. veebruaril, karikavõistlustel veerandfinaalis minnakse aga juba järgmisel kolmapäeval vastamisi Tours VB-ga.

Polina Bratuhhina-Pitou oli Terville Florange’i naiskonna 3:0 võidumängus tabeli viimase Hainaut' vastu 14 punktiga (kasutegur +8) naiskonna resultatiivseim. Tema õde Natalja ega ka Eliisa Peit mänguaega ei teeninud. 

«Mängisime hästi, eelkõige just võistkonnana. Serviga õnnestus vastase mängu rikkuda ja blokk töötas ka hästi. Aasta algas hästi, peab samamoodi jätkama,» rääkis Natalja Bratuhhina volley.ee-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles