Peremees pani Loskutovi rünnanud koera magama

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Maratonil peetakse ühtlasi Eesti meistrivõistlused, kus peafavoriidina läheb starti Eesti rekordimees Pavel Loskutov.
Tallinna Maratonil peetakse ühtlasi Eesti meistrivõistlused, kus peafavoriidina läheb starti Eesti rekordimees Pavel Loskutov. Foto: Raigo Pajula

Mõni päev enne Pekingisse olümpiamaratonile sõitu Pavel Loskutovi hammustanud rotveiler pandi kohe pärast intsidenti magama,

kirjutab SL Õhtuleht

.

«Tund aega pärast õnnetust panime tõesti koera magama, millest meie pere sai muidugi suure trauma, sest proovige ise oma pereliiget surmata,» ütles koera omanik Maido.

Omaniku sõnul on kallaletungis osa süüd ka Loskutovil, sest ta käis jooksuringidel koos oma suuremat sorti hundikoeraga, kes ärritas kõiki ümbruskonna koeri.

«Minu tõenäoliselt viimane olümpia läks selle õnnetu koerahammustuse nahka. Paar nädalat enne sõitu olin päris heas vormis, aga ega need hammustusejärgsed antibiootikumisüstid ja magamata ööd just kõige paremini mõjunud,» nentis Loskutov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles