Piltuudis: maailma rikkaim sportlane avaldas oma varandusest ebareaalse foto

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather oma eralennuki ja luksusautodega.
Floyd Mayweather oma eralennuki ja luksusautodega. Foto: instagram.com

Viimastel aastatel maailma rikkaimaks sportlaseks olnud Floyd Mayweatherile meeldib oma varandusega uhkustada ning ta on sageli oma sotsiaalmeedia kontodel avalikustanud ekstravagantseid pilte või videosid. Nüüd on aga kuulus poksija viinud oma rikkuse demonstreerimise uuele tasemele, kui avaldas uskumatu pildi eralennukist ja luksusautodest.

Mayweather postitas oma Instagrami kontole hullumeelse pildi, kus on eralennuki taustale üles rivistatud tema kaheksa luksusautot. Poksiäss on kõik autod ka eraldi üles loetlenud ja nii seisab pildi allkirjas järgnevalt: «Bugatti Veyron, Bugatti Veyron, Bugatti Gran Sport, Ferrari 458 Spider, Ferrari 458 Spider, Lamborghini Aventador, Porsche 911 Turbo S, Ferrari 599 GTB Fiorano, eralennuk.»

DailyMaili tabloidi arvutuste järgi maksab Mayweatheri autopark ligikaudu 5,45 miljonit inglise naela ning sellele tuleb veel lisada eralennuki hind - maailma rikkaimal sportlasel raha kulutamisega probleeme ei tundu olevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles