Hispaania meedia: Messi tõestas, et lahkub Barcelonast ja liitub Inglismaa meeskonnaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Maailma spordimeedia on Hispaania väljaannete spekulatsioonidele tuginedes asunud kirjutama, et Barcelona jalgpalliklubi ründestaar Lionel Messi pole klubis valitseva olukorraga rahul ja plaanib liituda Chelsea meeskonnaga.

Messi jättis vahele eilse treeningu ning on väidetavalt pettunud, et ta ei saanud pühapäeval alustada algkoosseisus 0:1 kaotusega lõppenud mängu Real Sociedadi vastu. Väidetavalt pole Argentina koondise äss absoluutselt rahul sellega, kuidas meeskond uue peatreeneri Luis Enrique käe all terve hooaja mänginud on, ning see on üheks põhjuseks, miks Messi Barcast lahkuda tahab.

Lisaks peatreenerile valmistab Messile juttude järgi muret ka klubi üldine olukord: möödunud aasta lõpus jättis Rahvusvaheline Spordikohus jõusse keelu, mille järgi ei tohi Barcelona uusi mängijaid osta kuni 2015. aasta lõpuni. Keelu määramise järel läksid klubi juhtkonna liikmed omavahel tülli ja nii teatasid klubi jalgpallidirektor Andoni Zubizarreta ja tema abiline Carles Puyol eile, et lahkuvad juhtkonnast.

Hispaania meedia väitel on Messi kõikide eelmainitud põhjuste tõttu valmis Barcelonast lahkuma ja kuulujuttudele lisab õli tulle asjaolu, et pärast eilselt treeningult puudumist asus ründeäss Instagramis jälgima Inglismaa tippmeeskonda Chelseat. Just seetõttu ongi maailma spordimeedia asunud Messit seostama Londoni meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles