Nelja hüppemäe turneel raskelt kukkunud ameeriklane viidi otse operatsioonile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Fairall.
Nick Fairall. Foto: facebook.com

Suusahüpete nelja hüppemäe turnee viimase etapi kvalifikatsioonis raskelt kukkunud ameeriklane Nick Fairall viidi otse operatsioonile. Nüüdseks on 25-aastane suusahüppaja lõikusest toibunud, kuid teda ootab ees pikk võistluspaus.

Fairall kukkus nelja hüppemäe turnee viimasel Bischofshofenis peetaval etapil nii raskelt, et kaotas korraks teadvuse ja viidi kohe haiglasse. USA suusahüppekoondise ametliku teadaande järgi diagnoositi Fairallil selgroovigastus ning haiglas viidi koheselt läbi operatsioon.

Esialgsete hinnangute järgi läks lõikus edukalt ja Eesti aja järgi eile hilisõhtul oli Fairall juba operatsioonist toibumas. «Mul lõppes just lõikus ja ootan väga, et tuleb hea aasta!!!! Hoian teid peagi toimuvaga kursis,» seisis Fairalli Facebooki lehel avaldatud pildi all.

Ilmselt ootab 25-aastast ameeriklast siiski võistluspaus ja praeguste hinnangute järgi ta enam 2014/2015. aasta hooajal võistlema ei asu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles