Tallinna 1182 osaleb tugeval turniiril Riias

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna 1182 karikavõistlustel.
Tallinna 1182 karikavõistlustel. Foto: Tairo Lutter

Enne naiste korvpalli Eesti-Läti Ühisliiga jätkumist peetakse Riias tugevakoosseisuline Molten Winter Cup.

9.- 10. jaanuaril Riias Molten Winter Cupil osalevad Tallinna 1182, Riia RSU/Merks, Riia TTT Rīga ja Leedu mullune hõbedanaiskond Marijampole Suduva-Mantinga.

Reedesed mängud:

RSU/Merks - 1822 Tallinn kell 17.30

TTT Riga - Suduva Mantiga kell 19.45

Pärast turniiri peab Tallinna 1182 oma esimese TOP 6 mängu 17. jaanuaril taas Riias, vastaseks RSU/Merks. Detsembri lõpus andis 1182 peatreener Howard Frier lühikese intervjuu Korvpalliliidu kuukirjale «Korvpall», kus mainis muu hulgas, et tema eesmärk on TOP 6-turniir lõpetada tabeli teisel real, mis annaks Final Fouriks kõige paremad väljavaated.

Muus osas lisas Frier: «Hetkel proovime leida ja kehtestada meie tiimi identiteeti. Kui soovime edu Läti klubide vastu, peame aga veelgi agressiivsemalt ja kiiremalt mängima. Meil on võistkonnas mängijaid, kes suudavad seda ellu viia. Praegu harjutamegi peamiselt selle kallal ja jaanuari keskel tuleb juba valmis olla. Usun, et ka Molten Cup aitab meil tugevamaks saada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles