Eesti tüdrukud alustavad U20 MM-valikturniiri EMil pronksi võitnud Türgi vastu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen.
Kristiine Miilen. Foto: Erakogu

9.-11. jaanuarini Tallinnas toimuval 2015. aasta võrkpalli maailmameistrivõistluste valikturniiril kohtub Eesti kuni 20-aastaste tütarlaste koondis Türgi, Kreeka ja Horvaatia koondistega.

Tallinna valikturniiri võitja pääseb 2. kvalifikatsiooniringi, kus selguvad kaks MM-ile pääsevat Euroopa koondist.

Eesti koondise vastu näeb Audentese spordihoones mängimas omaealiste absoluutseid tippmängijaid. Suvisel EM finaalturniiril 3. kohale tulnud Türgi naiskonnas teeb kaasa kogu turniiri parim ründaja Pelin Aroguz, 4. kohale jõudnud Kreeka naiskonnas aga finaalturniiri parim punktitooja Anthi Vasilantonaki.

«Tahame vastaste elu raskeks teha. Iga geimi läheme võitma  ja nagu teada on mängu võitmiseks vaja kolme geimivõitu. Loodetavasti õnnestub vähemalt üks suurüllatus kodus valmistada,» ütles Eesti koondise peatreener Peeter Vahtra meie tüdrukute võimalusi kommenteerides.

«Oleme korralikult ette valmistanud ja kavatseme vastastele kõvad lahingud anda. Ootame kõiki fänne saali kaasa elama, et koduseinte toel parimat mängu näidata,» lisas Eesti koondise nurgaründaja Kristiine Miilen.

Mängud toimuvad reedest pühapäevani Audentese spordihallis ja on kõigile pealtvaatajatele tasuta. Eesti koondise mäng algab kõigil kolmel päeval kell 18:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles