Barcelona korraldab erakorralised presidendivalimised

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona president Josep Maria Bartomeu.
Barcelona president Josep Maria Bartomeu. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi president Josep Maria Bartomeu kinnitas klubi pressikonverentsil, et hooaja lõppedes toimuvad erakorralised presidendivalimised.

Viimasel ajal on Barca ümber olnud erakordselt suured pinged ning lahkuma pidi senine spordidirektor Andoni Zubizarreta, koos temaga pakkis asjad ka klubi legend Carles Puyol, kes seni täitis Zubizarreta assistendi kohuseid, vahendas Soccernet.ee.

Peatreener Luis Enrique ametikoht aga ohus ei paista olevat. «Luis Enriquel on oma projekt ning me isegi ei kahtle, et ta on sellel positsioonil õige inimene,» rääkis Bartomeu.

Samuti kinnitas ta, et erinevate klubidega seostatud Lionel Messi tulevik on jätkuvalt Kataloonia meeskonnaga seotud. Samas kõik täiesti korras siiski ei ole ja hooaja lõppedes korraldab klubi erakorralised presidendivalimised, Bartomeu ise lubas uuesti kandideerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles