Kasemägi ja Rits algviisikus, Svilberg paranemas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trine Kasemägi.
Trine Kasemägi. Foto: www.basket.ee

USAs pallivatel naiskorvpalluritel oli mängurohke aastavahetus.

NCAA Division II tasemel osalev Eckerd College ja Trine Kasemägi on jätkanud üsna sama hooga, stabiilselt. Aastavahetusel teenis Eckerd juurde kaks võitu ja ühe kaotuse (võidud-kaotused nüüd 9-3).Kasemägilt 28 minutiga 10p+5lp (visked 8/4). Viimati kaotai 3. jaanuaril Nova Southeastern’ile 71:77. Kasemägilt 28 minutiga 10p+5lp (visked 8/4).

Kohtumises vana-aasta õhtul Southwest Baptisti vastu (84:61) tõi Kasemägi 19 minutiga 14 punkti ning enne seda Mayaquezi vastu (85:50) samuti 19 minutiga 13p+8lp. Kasemägi keskmised näitajad seni: 21,3 min, 11,3p+4,8lp, tabavus 59 %, vv 85 %.

NJCAAs (National Junior College Athletic Association) Howard College’i eest mängiv Rosemary Rits pidas eriti tulise aasta lõpu – kolmel viimasel päeval oli mäng, millest üks võideti. Võidumängus tõi Rits 13p ja 8lp, ühes kaotusmängus 8p+7lp+3rs ning vana-aasta õhtul 42:60 kaotatud kohtumises jäi Ritsil skoor avamata (2lp+2rs).

Ründava tagamängija Ritsi näitajad on tänavu: 7,1p+4,4lp+1,1rs, tabavus 39 %, 3p 25 % ja vv 54 %. Homme on kavas esimene kohtumine sel aastal, kool algab Ritsi sõnul alles 18. jaanuaril.

Jane Svilberg (Broward College) sai detsembri alguses vigastada ning pole vahepeal mängudes osalenud. «Väänasin hüppeliigest üsna rängalt ja kaks esimest nädalat pidin üldse karkudega käima. Joosta ja treenida veel ei saa,» sõnas Svilberg Basket.ee-le vana-aasta õhtul.

Ta lisas: «Õnneks ma olen saanud koguaeg õiget taastusravi ja nii on jalg paranenud väga kiiresti. Alguses oli jalg ausalt öeldes ikka väga hull.»

Enne kui Svilberg vigastada sai, olid tema hooaja keskmised näitajad 8 punkti ja 4 lauapalli mängust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles