Kadri ja Sander Purist võivad saada klubikaaslased

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Puri.
Kadri Puri. Foto: volley.ee

Kadri ja Sander Puri võivad saada Eesti spordis ajaloolise sündmuse sepistajateks – kunagi varem pole õde-venda välismaal ühes klubis palli mänginud. Rahu, mõlemad sportlased jäävad siiski oma liistude juurde, kuid sama logoga võistlusvormi võivad nad sellegipoolest kandma hakata.


Mullu detsembris Kreeka jalgpalli kõrgliiga meeskonna Larissa AELiga viieaastase lepingu sõlminud Sander Puri võrkpallurist õde Kadri viibib testimisel sama nime kandvas ja samuti meistriliigasse kuuluvas naiskonnas.

«Treenin Kreekas nädala lõpuni ja siis peaks selguma, kas mulle lepingut pakutakse,» lausus seni ema Keete Puri juhendatavasse GMP naiskonda kuulunud Kadri Puri. «Mind on hästi vastu võetud. Peatreener ja võistkond on minuga rahul, kuid nemad pole ainsad otsustajad.»

Kadri, Sander ja Tallinna Levadia jalgpallimeeskonnas leiba teeniv Eino Puri nägid ilmavalgust samal päeval. Mai alguses täitus neil 22. eluaasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles