Kalev/Cramo palkas Rait Keerlese

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles (viskel) BC Kalev/Cramo särgis.
Rait Keerles (viskel) BC Kalev/Cramo särgis. Foto: Artur Sadovski

Kalev/Cramo korvpalimeeskonna eesliin täienes Rait Keerlesega. Aastaid samas meeskonnas mänginud ning mullu kaptenirolli täitnud Keerles ja klubi juhid jõudsid täna pärast pikki läbirääkimisi lõpuks lepingutingimustes kokkuleppele.

«Mul on hea meel et Rait ostustas lõpuks Kalev/Cramo korvpallimeeskonna kasuks ning loodan, et mul õnnestub temast välja pigistada maksimum. Kuna tegemist on kogenud mängijaga ning mänguplaan hakkab paljuski tuginema number neljale, siis tema mängutarkus ja oskus kulub Kalev/Cramole kindlasti ära,» rõõmustas Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa.

Suvel Eesti koondise tegemistega seotud olnud Keerles pidas suvel plaani siirduda välisklubisse. Esmalt oli tal kontakt ühe Türgi liigas mängiva meeskonnaga, ent sellest võimalusest mängumees loobus. Ühe teise välisklubiga ühinemise võimalus püsis aga kuni viimaste päevadeni.

Täna jõudsid aga Keerles ja Kalev/Cramo kokkuleppeni ning ääremängija sõitis koos ülejäänud meeskonnaga treeningulaagrisse. Postimehele teatas Keerles, et leping pole veel allkirjastatud, ent lisas, et kohtub klubi jutidega juba laagris olles.

Keerlese otsust koju jääda, võis mõjutada ka see, et juulis sündis tema perekonda teine laps.

Keerlese ja Kalev/Cramo lepingu pikkus pole täpselt teada, ent suure tõenäosusega lepiti kokku üheks hooajaks.

Ameeriklasest keskmängija Josh Lomersiga jätkavad Kalev/Cramo juhid lepingu üksikasjade täpsustamist ning tema Eestisse jõudmine võtab veel aega.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles