Tallinnas startis sulgpalli Euroopa karikaetapp

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Andres Haabu

Täna algas Kalevi Spordihallis sulgpalli Euroopa Karikaetapp Yonex Estonian International. Esimesel võistluspäeval selgitati kvalifikatsiooniturniirilt edasipääsejad.

Meeste ja naiste üksikmängus kvalifikatsiooniturniiril osalenud eestlastest keegi edasi ei saanud. Eestlannadest jõudis kõige kaugemale Getter Saar, kes kaotas otsustavas kohtumises Vladislava Lesnayale Ukrainast 22:20, 22:24, 13:21. Lesnaya on põhiturniiril Eesti juunioride meistri Kristin Kuuba esimene vastane.

Segapaarismängus võitlesid end põhivõistlusele Helina Rüütel ja Mikk Järveoja, kes alistasid leedulased Gabriele Janusonyte-Renaldas Silerise 21:3, 21:12.

Reedel peetakse põhiturniiri esimese ja teise ringi kohtumised. Eesti esireket Raul Musta vastane on prantslane Yoann Turlan, mäng algab 12.15. Kati Tolmoff kohtub Maja Tvrdyga Slovakkiast. Mängu algus 13.00. Karoliine Hõim peab esimese mängu noore sakslanna Yvonne Li-ga.

Euroopa karikaetapil osaleb 218 sportlast 28 riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles