Alonso endine tiimikaaslane: Fernandol saab McLarenis raske olema

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Aastaid tagasi Fernando Alonsoga vormel-1 sarjas Renault tiimis koos sõitnud Jarno Trulli väitis, et tänavuseks hooajaks meeskonda vahetanud hispaanlasel tuleb uues tiimis keeruline aasta.

Alonso sõitis alates 2010. aastast Ferrari meeskonnas, kuid vahetas uueks hooajaks tiimi ning asub keerama McLareni rooli. Aastatel 2003-2004 koos Alonsoga Renault' meeskonnas sõitnud Trulli hinnangul tegi hispaanlane küll õige otsuse, kuid 2015. aasta saab siiski Alonsole raske olema.

«Arvan, et on normaalne, et lõpp kätte jõudis pärast seda, kui ta oli Ferrariga viis aastat abielus ega jõudnud meistritiitlini nagu ta ootas,» rääkis Trulli. «Nüüd on Fernando McLarenis ja kahjuks ei tundu see olevat Alonsole parem variant kui Ferrari. Praegusel hetkel on igal pool sama raske olla, välja arvatud Mercedeses. See on raske olukord ja sellega on keeruline leppida isegi temal, sest ilmselgelt tahab ta võidu eest võidelda. Aga arvan, et see aasta saab olema McLareni jaoks järjekordselt keeruline hooaeg,» lisas Trulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles