Jõhker tulistamine lõppes Mehhiko olümpialootuse surmaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padrunid.
Padrunid. Foto: Mihkel Maripuu

Mehhiko spordiüldsus leinab 22-aastaselt tapetud sportvõimlemise olümpialootust Jaime Romerot. Romerot ja tema 23-aastast sõpra ründas rühm relvastatud kurjategijaid ning kaks noort meest surid sündmuskohal. Roimapaigast leiti koguni 12 püssikuuli kesta.

Pealtnägijate sõnul sattusid Romero ja tema sõber varastel hommikutundidel rühma inimestega vaidlusesse. Arusaamatus viis aga tulistamiseni ning tapjad põgenesid sündmuskohalt kahe autoga.

Romero ema kritiseeris kohalikku politseid, kuna perekonnani jõudis info poja surmast suure viivitusega. «Meile ei öeldud mitte midagi ning lõpuks saime poja surmast teada sotsiaalmeedia vahendusel. Pole aus, et õde, ema ja isa teadmatuses peavad olema.»

Kohalik võimlemisliit avaldas hukkunule kaastunnet. «Oleme erilise võimleja Jaime Romero surma tõttu sügavas leinas. Avaldame perekonnale kaastunnet,» seisis alaliidu avalduses.

Romero kuulus Mehhiko koondisesse ning treenis hetkel tänavuseks MMiks ning Pan-Ameerika mängudeks. Romero unistuseks oli pääseda Rio olümpiamängudele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles