Levadia eest tulevad täna platsile Puri, Kink, Luts ja kolm välismaalast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: SCANPIX

Valitseva Eesti jalgpallimeistri Tallinna Levadia esindusmeeskond kohtub laupäeva õhtul kell 20:00 Lilleküla jalgpallihallis Eesti Jalgpalli Liidu Talveturniiri esimeses kohtumises Paide Linnameeskonnaga, vahendab klubi kodulehekülg.

Uue aasta esimeses mängus osalevad kolm klubis testimisel viibivat välisjalgpallurit – lätlasest kaitsja keskkaitsja Vitalijs Smirnovs, montenegrolasest äärekaitsja Predrag Kaščelan ning Kongo DV päritoluga ründaja Ekokobe Ntumbanzondo. Samuti mängivad Levadia eest Eesti koondislased Sander Puri, Tarmo Kink ja Siim Luts.

28-aastane ja 191 cm pikkune Vitalijs Smirnovs on Riia Skonto kasvandik, mängis aastatel 2004-2011 Skonto põhimeeskonnas ning tuli kahel korral Läti meistriks. Aastatel 2012-2013 kuulus Smirnovs FK Ventspilsi ning lõppenud hooajal FK Spartaks Jūrmala ridadesse. Smirnovsi arvel on 7 maavõistlust ja 1 värav Läti koondises, samuti esindas ta Läti noortekoondisi.

24-aastane ja 183 cm pikkune Predrag Kaščelan käis noorena läbi Belgradi Crvena Zvezda akadeemiast ning mängis hiljem FK Spartak Subotica (Serbia), FK Bokelj (Montenegro), Doxa Drama FC (Kreeka), FK Mladost Podgorica (Montenegro) särgis. Viimase aasta veetis Kaščelan Venemaa klubides Arsenal Tula ja Himik Džeržinsk. Mees on esindanud Serbia U-17 ning Montenegro U-19 noortekoondist.

19-aastane ja 191 cm pikkune Ekokobe Ntumbanzondo on pärit Kongo DV-st ning elanud pikka aega rohelise kaardi omanikuna Ameerika Ühendriikides. Mehe varasemad koduklubid on Camagnola Imana FC (Kongo DV), New Haven Youth Soccer, South Central Premier/ Wilbur Cross H.S (mõlemad USA) ning Right To Dream Academy (Ghana). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles