Korjuse ja Asmeri tiimi võiduvõimalused nurjas tehniline äpardus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubai 24 tunni sõidu start. GTRussiani Mercedes on fotol paremalt teine sini-puna-valge värivikombinatsiooniga auto.
Dubai 24 tunni sõidu start. GTRussiani Mercedes on fotol paremalt teine sini-puna-valge värivikombinatsiooniga auto. Foto: 24H Series / Facebook

GTRussiani meeskonna ridades Dubai 24 tunni sõidul osalenud Kevin Korjus ja Marko Asmer kaotasid võimaluse head lõppkohta püüda juba sõidu algfaasis, põhjuseks tehniline rike.

Võistlus oli kestnud neli tundi, kui eestlaste tiimi Mercedes SLS AMGl purunes kolmandal kohal sõites pooltelg ning auto remontimisele, mille käigus vahetati muuhulgas ka käigukast, kulus nii kaua, et liidrile anti selle ajaga ära 35 ringi. Rajale pääseti uuesti alles 76. kohal, kuid ülejäänud sõidu jooksul näitasid nii Korjus ja Asmer kui ka nende tiimikaaslased Karim Al Azhari ja Aleksei Vassiljev pidevalt häid ringiaegu ning finišiks tõusti 15. kohale.

566 ringi läbinud võistkond kaotas võitjale, Black Falconi tiimi Mercedesele 38 ringiga. Võitjameeskonnas sõitsid Abdulaziz Al Faisal, Hubert Haupt, Yelmer Buurman ja Oliver Webb. Teise koha sai Ram Racingu Mercedes, mis kaotas võitjale nelja ringiga ning mida roolisid Cheerag Arya, Thomas Jäger, Tom Onslow-Cole ja Adam Christodolou. Kolmandana lõpetas samuti 600 ringi läbinud Dragon Racingu tiimi Ferrari, roolis Mohammed Jawa, Jordan Grogor, Matt Griffin ja Rob Barff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles