Rapla leidis lahkunud meestele Aadria liigast asendaja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Domagoi Bubalo.
Domagoi Bubalo. Foto: Tyco Rapla kodulehekülg

Pärast pikki otsinguid leidis TYCO Rapla sobiva mängija, kellega oma meeskonna ridu pärast Kristers Zeidaksi ja Ziga Fifolti lahkumist eesliinis täiendada. Täna jõudis Raplasse Horvaatia passiga mängumees Domagoj Bubalo. 23-aastane ja 210 cm pikkune keskmängija tegi täna juba kaasa ka oma esimese treeningu, teatab Rapla klubi kodulehekülg.

Enne Raplasse siirdumist kuulus Bubalo kodumaa klubikorvpalli lipulaeva KK Zadari, mis lööb kaasa Aadria liigas, koosseisu. Varasemalt on mees kuulunud veel Horvaatia klubidesse Jolly JBS, Zabok, KK Zagreb ning naaberriigi Bosnia võistkonda Siroki Primorka. Bubalo on kõikides vanuseklassides kuulunud Horvaatia koondisesse ning osalenud Euroopa Meistrivõistluste A-divisjoni turniiridel.

Bosnia ja Hertsegoviinas sündinud Bubalo andis end üles ka 2013. aasta NBA draftis, kuid ei osutunud valituks. Aadria liigas on tema panus jäänud sel hooajal napiks, sest mees on kümnes mängus saanud platsile vaid keskmiselt 3,2 minutiks ja visanud selle ajaga 0,6 punkti. Mullusel hooajal olid tema näitajateks Jolly JBSi ridades aga märksa korralikumad - 18 mänguga keskmiselt 23 minutit, 9,4 punkti ja 4,5 lauapalli.

Rapla klubi avaldab kodulehel ühtlasi lootust, et paberimajanduse kordaajamise korral jookseb uus mees juba kolmapäeval 14. jaanuaril TLÜ/Kalevi vastu väljakule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles