Jäähoki meistriliigas olid võidukad Viru Sputnik ja Tartu Kalev-Välk

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval peetud kahes jäähoki Eesti Meistriliiga kohtumises kasvatasid punktiarvet Kohtla-Järve Viru Sputnik ja Tartu Kalev-Välk.

Viru Sputnik sai Škoda jäähallis mõnevõrra üllatuslikult jagu HC Pantrist tulemusega 8:5 (4:2, 3:2, 1:1). Viru Sputniku väravate eest hoolitsesid Konstantin Šarapov (3+2), Artur Ganzvind (2+0), Aleksandr Petrov (2+2) ja Maksim Urlihh (1+4). Pantrite poolel olid täpsed Olli Fock, Jan Lukats (1+2), Mihkel Võrang, Akira Tagawa ja Kristjan Valk.

Panrite väravas tegi Marek Leet 2 ning Shoya Suzuki 23 tõrjet, Viru Sputniku puurilukk Aleksandr Pasõnkov tõrjus mängu jooksul koguni 46 pealeviset.
 
Tartu Kalev-Välgu ja Narva PSK kohtumine oli ühepoolne ja andis kodumeeskonnale kindla 9:2 (4:0, 3:1, 2:1) paremuse. Tartlaste poolel skoorisid Roman Ramanenko (2+0), Juri Golovkin (1+2), Sergei Jantšenko (1+1), Vassili Titarenko, Andrei Lukin (2+1) ja Maksim Semjonov (1+2). Narva poolel viskas mõlemad väravad Andrei Aleksandrov ning kaks söödupunkti sai kirja Aleksandr Davletkildejev.
 
Jäähoki Eesti Meistriliiga tabeliseis: HC Viking 21 (7), Narva PSK 14 (8), Kalev-Välk 12 (9), HC Panter 10 (9), Viru Sputnik 6 (9).
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles