Eesti U20 naiskond kaotas Horvaatiale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U20 võrkpallivõistkond.
U20 võrkpallivõistkond. Foto: Erakogu

Eesti tütarlaste U20 võrkpallikoondis kaotas täna Tallinnas lõppenud MM-i kvalifikatsiooniturniiril Horvaatia neidudele 0:3 (geimid 19:25, 14:25, 24:26).

Kui kahes esimeses geimis anti initsiatiiv ja edu horvaatidele tänu rohketele servivigadele, siis kolmandas geimis näidati oluliselt paremat mängu ja meie neiud olid seisul 24:22 väga lähedal ka geimivõidule, vahendas volley.ee.

Eesti koondise parim punktitooja oli Kertu Laak 10 punktiga, vastastel tõid Marijeta Runic ja Antonia Volmut mõlemad 11 punkti.

«Tegime eriti just esimeses geimis lubamatult palju servivigu. Teadsime, et vastased on füüsiliselt tugevad ja rünnakutel ohtlikud, seepärast pidime servidel riskeerima, aga vigu oleks siiski pidanud vähem tegema,» ütles mängujärgses kommentaaris Eesti koondise peatreener Peeter Vahtra.

Kolmandas geimis väga edukalt mängu sekkunud sidemängija Karmen Reivik lisas: «Mängu alguses olime liialt pinges ja eksisime lubamatult palju. Kolmandas geimis saime emotsiooni üles ja olime lähedal geimivõidule.»

Päeva esimeses mängus, mis otsustas ka alagrupi esikoha saatuse, võitis Kreeka Türgit 3:2. Aga kuna türklannadel piisas turniirivõiduks kahest võidetud geimist, siis lähevad alagrupist teise kvalifikatsiooniringi just Türgi neiud. Turniiri lõplik paremusjärjestus: 1. Türgi, 2. Kreeka, 3. Horvaatia ja 4. Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles