Rapla toob testimisele ameeriklase

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
C.J. Barksdale.
C.J. Barksdale. Foto: gobblercountry.com

Itaalia korvpalliportaal Sportando kirjutab, et Rapla Tyco korvpalliklubi on meeskonda lisamas ameeriklast C.J. Barksdale'i.

22-aastane ja 203 cm pikkune ääremängija kuulus viimati USA üliõpilasliigas esimeses divisjonis osaleva Virginia Techi meeskonna ridadesse, ent lahkus sealt eelmisel suvel.

Eelmisel hooajal viskas Barksdale keskmiselt 20 minutiga 8,1 punkti ja võttis 4,2 lauapalli mängus.

Eelmise hooaja alguses sai Barksdale kolmemängulise mängukeelu, mille põhjuseid ei avaldatud. Ka oli ta hädas põlve- ning hüppeliigese traumadega, kirjutab Washinton Post. Ajalehe andmeil on tegu andeka ja tehniliselt heal tasemel mängijaga, ent miinuseks on kehv füüsiline konditsioon.

Rapla meeskonna mänedžer Jaak Karp tunnistas, et klubi võttis kõnealuse mängija värbamisega teatud riski. «Mõningaid kõhklusi tema resümee tekitab, ent võtsime riski. Meile tundus, et tema plussid kaalusid miinused üles,» rääkis Karp. «Ta mängis tippülikoolis väga kõvas konverentsis ja näitas korralikke numbreid, usun, et Raplale oleks temast palju kasu. Ta tuleb kaheks nädalaks testimisele, selle ajaga peaks saama korraliku ülevaate tema hetkevormist.»

Mängumehe Virginia Techist lahkumine võib küsitavusi tekitada, ent meeskonnast lahkus lisaks veel viis mängijat ja ilmselt olid neil vastuolud peatreeneriga. Alates suvest kuni praeguseni tegeles Barksdale ülikoolis ühe kursuse lõpetamisega ja seetõttu pole ühegi klubi juurde mängima läinud.

«Ja vigastusi tuleb ikka ette, aga meile teadaolevalt on ta hetkel terve,» lisas Karp. Barksdale peaks Eestisse jõudma sel nädalal.

Eelmisel nädalal värbas Rapla Horvaatia passiga Domagoj Bubalo. 23-aastane ja 210 cm pikkune keskmängija osaleb juba ka meeskonna treeningutel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles