Messi: minust on tehtud justkui FC Barcelona juht

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (paremal) koos Neymari (keskel) ja Luis Suarezega väravat tähistamas.
Lionel Messi (paremal) koos Neymari (keskel) ja Luis Suarezega väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Viimasel ajal on palju räägitud võimalusest, et FC Barcelona jalgpalliklubi tähtmängija Lionel Messi võiks Katalooniast lahkuda. Pärast Barcelona eilset 3:1 võitu Madridi Atletico üle tunnistas Messi meediale, et ta ei kavatse meeskonnast lahkuda.

«Ma ei ole seadnud klubile mingeid tingimusi ning ma ei kavatse ka klubist lahkuda,» teatas Messi. «Olen juba kuulnud lugusid, et minu isa on suhelnud Chelsea ja Manchester City’ga. See ei vasta tõele.»

Kataloonia meedias kirjutatud uudiste kohaselt ei ole Messi ja tiimi peatreeneri Luis Enrique läbisaamine just parim ja argentiinlane sooviks peatreeneri vallandamist. «Minust on tehtud justkui klubi juht, kuid olen lihtsalt tavaline mängija. Mina ei võta vastu otsuseid. Lisaks ei vali mina otsuste tegijaid,» teatas argentiinlane.

Messi sõnul on tema kohta tihti räägitud erinevaid lugusid, mis ei vasta tõele. «Varasemalt on väidetud, et ma ei saanud läbi Pep Guardiolaga, Samuel Eto’oga, Zlatan Ibrahimoviciga ja Bojan Krkiciga. Lisaks on räägitud, et osad inimesed pidid minu tõttu lahkuma. See ei vasta tõele. Minu ja peatreeneri vahel rivaliteedi otsimine ei ole hea,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles