Kalev/Cramo tümitas Noortekoondist enam kui poolesaja punktiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo meeskond.
Kalev/Cramo meeskond. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Eesti meistriliigas alistas tabeliliider Kalev/Cramo viimasel kohal oleva Audentese SG/Noortekoondise ülisuurelt 102:46.

Rolands Freimanisele ja Erik Keedusele puhkust andnud ning Scott Machadogi vaid mõneks minutiks platsile saatnud Kalev tegi noortega asjad veenvalt selgeks juba esimese veerandajaga, mis võideti 26:7. Sisuliselt seitsme mehega mängides kasvatati edu poolajaks 34 punktini ning seda suurendati kuni lõpuvileni. Kalevi poolel viskas kõik 40 minutit puhkuseta väljakul viibinud Indrek Kajupank 22 punkti, Kristjan Kitsing tõi 21 punkti ja võttis 10 lauapalli ning Rain Veideman lisas 20 punkti.

Veideman võttis ka kuus lauapalli ja andis kuus korvisöötu, Reinar Hallikule kanti protokolli 18 punkti ja 8 lauapalli. Kalevi poolel tegid veel skoori ka 11 punkti kogunud Mindaugas Kupsas ja 10 punkti visanud Armands Škele. Noortekoondisele tõi Siim-Markus Post 12 punkti, Madis Soodla lisas 10 punkti ja võttis 8 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles