Šokeeriv juhtum Brasiilias: Itaalias mängiva tulevikutähe isa sai süüdistuse topeltmõrvas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Anderson.
Felipe Anderson. Foto: SCANPIX

Brasiilia spordimeediat on täna vallutamas šokeerivad uudised sellest, et 21-aastase Lazio jalgpallimeeskonna ning Brasiilia U21 noortekoondise mängumehe Felipe Andersoni isa Sebastian Thomas Gome on saanud süüdistuse topeltmõrvas.

Brasiilia väljaannete esialgse informatsiooni kohaselt sattus Andersoni isa traagilise lahendusega tagaajamisse pärast seda, kui nägi endist vangi Bruno Santos Silvat koos naisterahvaga, kellega Thomas Gomel oli armusuhe. Väidetavalt proovis endine kinnipeetav Andersoni isa eest põgeneda ning nii kulmineerus meeste kohtumine tagaajamisega. Selle käigus sõitis Thomas Gome otsa Silva mootorrattale ja mõlemad sõiduvahendid kaotasid juhitavuse, lennates seejärel vastu ühe elamumaja seina.

Esialgse info kohaselt said surma nii mootorrattal istunud Silva kui ka majas maganud vanem naisterahvas, kes traagilisel kombel majja sisse lennanud autolt saadud vigastusesse suri. Andersoni isale esitati seejärel süüdistus topeltmõrvas.

21-aastane Anderson on 2013. aastast mängimas Itaalia kõrgliigas Lazio meeskonnas ning sel hooajal on ta kirja saanud viis väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles