Sergei Zenjov: uus treener ootab minult palju

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov Eesti koondise särgis.
Sergei Zenjov Eesti koondise särgis. Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov sai Moskva Torpedoga sõlmitud kahe ja poole aasta pikkusest lepingust enda sõnul kõik, mida hing oskas oodata.

«Üks põhiasi, mida soovisin, oli lühike lend pere juurde,» lausus Zenjov, kes on Tallinnas elavast naisest ja pisipojast Moskvas vaid pooleteise lennutunni kaugusel. Zenjov sõidab juba homme hommikul klubiga Krimmi, kus Torpedo hakkab valmistuma hooaja teiseks pooleks. Seejärel ootavad ees treeninglaagrid Hispaanias ja Türgis. «Kui sealt lõpuks tagasi Moskvasse tuleme, hakkan kohe perele korterit otsima, et saaksime koos olla,» lisas Zenjov. «Materiaalsed tingimused on lepingus samuti head.»

Kui Venemaa kõrgliiga hooaeg märtsis jätkub, peab Torpedo asuma liigasse püsimajäämise nimel võitlema, sest praegu ollakse küll 14 punktiga tabelis 12. kohal, kuid viimasest kohast lahutab neid kõigest kolm punkti. Peatreener Valeri Petrakov näeb eestlasel klubi ründeliinis olulist rolli. «Ka see oli väga oluline, et suhtlesime temaga juba enne lepingu allkirjastamist päris palju ja ta selgitas mulle põhjalikult, mida ta minult ootab,­» sõnas Zenjov, keda treener soovib näha vajaduse korral tegutsemas nii ründaja kui ka paremäärena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles