Jago ja Nõmmsalu samasse Prantsuse klubisse?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago
Eerik Jago Foto: Innsbrucki Hypo Tirol

Suvel koondisest kõrvale jäänud ning pisipoja kasvatamisele ja muusika tegemisele keskendunud ­Eerik Jago võib siirduda Prantsuse klubisse Tourcoing VB Lille Metropole. Tippvõrkpallist loobumise plaani pidanud Jago sõnul koostab eelmisel hooajal põhiturniiril 7. koha saanud ja veerandfinaalis välja langenud klubi talle pakkumist.


Põhja-Prantsusmaal Belgia piiri ääres 95 000 elanikuga linnas baseeruva meeskonnaga on läbirääkimisi pidanud ka Jaanus Nõmmsalu mänedžer. Tourcoing on nurgaründajatest lepingu sõlminud Taani koondislase Kristian Knudseniga.

Tartu Pere Leib peab suu puhtaks pühkima Läti koondise nurgaründajast Lauris Iecelnieksist, kellele ei suudeta hooaja eest maksta 300 000 krooni. Eelmisel hooajal Küprose meeskonnas Pafose Pafiakos leiba teeninud 27-aastane ja 195 cm pikkune pallur pole nõus hinda alla laskma.

Võimalik, et Pere Leiba tuleb testimisele 23-aastane ja 195 cm pikkune kanadalane Tim Gourlay, kes täiendas mullu Saksamaa liigas poolfinaali jõudnud Düreni evivo ridu. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles