Euroliigas ootab ees eriti rangete turvameetmetega kohtumine

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgradi Crvena Zvezda ja Istanbuli Galatasaray kohtumine novembrikuus.
Belgradi Crvena Zvezda ja Istanbuli Galatasaray kohtumine novembrikuus. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas peetakse reedel Belgradi Crvena Zvezda ja Istanbuli Galatasaray vahel mäng, mis viiakse Serbia pealinnas läbi eriti karmides turvatingimustes.

Crvena Zvezda klubi juhtkond kohtus riikliku julgeolekuteenistusega, et teha selgeks meetmed, mis on vaja tagada selleks, et mäng ja mängueelsed ning- järgsed tegevused saaks toimuda ilma vahejuhtumiteta, teatas Serbia klubi esmaspäeval, vahendas basket.ee.

Ettevaatusabinõude põhjuseks on 21. novembril Istanbulis toimunud samade meeskondade matši eel aset leidnud juhtum, kus massikakluses sai pussitada Crvena Zvezda 25-aastane poolehoidja Marko Ivkovic, kes hiljem Istanbuli haiglas suri.

Serbia peaminister Aleksandar Vučić andis pärast Istanbulis peetud mängu teada, et Türgi klubi Galatasaray peatreener Ergin Ataman on nüüdsest alates Serbia Vabariigi territorriumil ebasoovitav isik. Mängujärgselt nimetas Ataman Serbia korvpallifanaatikuid «terroristideks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles