Video: Warriors ja Hawks on NBAs pidurdamatus hoos

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA on jätkuvalt suurepärases hoos konverentside liidrid Atlanta Hawks ja Golden State Warriors, kelle võiduseeriad said läinud ööl jätku.

Hawks on idakonverentsis võitnud kümme mängu järjest, viimati alistati võõrsil 105:91 Boston Celtics. Eelmises kohtumises Philadelphia vastu puhkepäeva saanud Jeff Teague, DeMarre Carroll ja Paul Millsap viskasid Hawksi parimatena vastavalt 22, 22 ja 18 punkti. Celticsile tõi Avery Bradley 17 punkti. Hawks ei ole nii pikka võiduseeriat kirja saanud juba 17 aastat, võõrsil järjest võidetud kümme mängu tähistab aga klubi kõigi aegade rekordit.

Läänekonverentsis on kaheksa mängu järjest löömatuna püsinud Golden State Warriors, kes on viimases võiduseerias olnud vastastest üle keskmiselt 19,8 punktiga. Sajandat korda järjest viimse kohani välja müüdud kodusaalis alistati ka Miami Heat kindlalt 104:89, seitse kaugviset tabanud Stephen Curry hiilgas 32 punktiga ning Klay Thompson lisas 19 punkti. Ilma vigastatud Dwyane Wade'ita mänginud Miami parim oli 26 punktiga Chris Bosh.

Vaata läinud öö kõikide mängude tulemusi SIIT.

Vaata tabeliseisu SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles