McLareni tulevikulootus jätkab tänavugi GP2 tiitli jahtimist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stoffel Vandoorne testis mullu McLareni vormel-1 autot nii Kataloonias (pildil) kui ka Silverstone'is.
Stoffel Vandoorne testis mullu McLareni vormel-1 autot nii Kataloonias (pildil) kui ka Silverstone'is. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna testisõitjate hulka kuuluv Stoffel Vandoorne võistleb ka uuel hooajal GP2 sarjas ning on kindlaks eesmärgiks seadnud tiitlivõidu.

22-aastane Vandoorne sai mullu samas sarjas Jolyon Palmeri järel teise koha ning sõidab ka uuel aastal ART Grand Prix tiimis. Tema põhikonkurentideks on tõenäoliselt DAMSi meeskonna sõitjad Alex Lynn ja Pierre Gasly, kes mõlemad kuuluvad Red Bulli noorte sõitjate programmi. 

«Konkurendid on juba mõista andnud, et just meie oleme nende suurimad rivaalid. See on meelitav, aga samas normaalne. Tunnen end enesekindlalt, sest sõidan teist aastat fantastilises tiimis, mida ma hästi tunnen,» lausus Vandoorne väljaandele Autosport. «Kui DRS-süsteemi kasutuselevõtt kõrvale jätta, siis reeglid uueks hooajaks ei muutu. Küll aga on mul nüüd olemas kogemus kõigilt radadelt, olen võistelnud, teinud palju boksipeatusi ja tean, kuidas tiim töötab. Eesmärk on selge: tahame meistriks tulla,» lisas belglane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles