Video: Aasia meistrivõistlustel löödi turniiri ajaloo kiireim värav

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ali Ahmed Mabkhout.
Ali Ahmed Mabkhout. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Aasia meistrivõistluste kohtumises Araabia Ühendemiraatide ja Bahreini vahel sündis finaalturniiride ajaloo kiireim värav.

Palli keskringist lahti mänginud Bahrein kaotas selle kiirelt ning Omar Abdulrahman leidis kaitseliini selja tagant ilusa sööduga Ali Mabkhouti, kes palli võrku saatis. Skoori avamiseks kulus Araabia Ühendemiraatidel kõigest 14 sekundit ning Aasia meistrivõistlustel pole keegi varem suutnud nii kiiret avaväravat lüüa.

Bahrein tuli mängu tagasi, kui Jaycee John Okwunwanne võimsa pealöögiga 26. minutil seisu viigistas. Araabia Ühendemiraadid said lõpuks siiski 2:1 võidu, sest 73. minutil lõi peaga ilusa värava Mohamed Hasan - paraku enda võrku. Kahest mängust kaks võitu saanud Araabia Ühendemiraadid on sellega taganud pääsu veerandfinaali nagu ka täna Katarist 1:0 jagu saanud Iraan. Bahrein ja Katar on kahe mängu järel nulli peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles