Postimehe otsepilt: Kehra teenis Viimsi üle kindla võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistriliigas võitis HC Kehra kindlalt 33:22 Viimsi meeskonda. Võitjate parimana viskasid Marko Slastinovski ja Jevgeni Buinenko seitse väravat.

Enne mängu:

Omavahelised mängud – 1. ring: 31:27.

Viimsi/Tööriistamarket jäi eelmises voorus Põlvas 24:34 alla kohalikule Servitile, Kehra/Horizon Pulp&Paper aga alistas kodus Aruküla 40:27.

Viimsi/Tööriistamarket on Kehra/Horizon Pulp&Paperile olnud ebamugavaks vastaseks ning ka tänavu on juba üks võit valitseva meistri üle saadud. «Eks nad tahavad nüüd meile kaotuse eest kätte maksta,» ennustas Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen. «Vahepeal on olnud pikem paus ja seega raske hinnata, kuidas mäng kulgema hakkab. Meie oleme trenni teinud, nemad aga osalesid turniiril Hollandis. Seega võib neil pall paremini käes püsida, kuid äkki on meil suurem mängunälg.»

Kehralased loodavad Viimsi/Tööriistamarketilt revanši võtta. «Kui neile avaringis kaotasime, siis oli meil tihe mängugraafik, lisaks sellele vaevasid meeskonda vigastused. Samuti lõi Viimsi meid pikema pingiga,» meenutas Kehra/Horizon Pulp&Paperi juhendaja Jüri Lepp. «Selleks aastaks on ettevalmistus kulgenud plaanipäraselt. Osalesime turniiril Hollandis ning oleme pärast seda tugevalt trenni teinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles