Kihlveoportaal: Kanepi jõuab US Openil veerandfinaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Täna New Yorgis algav aasta viimane suure slämmi tenniseturniir US Open pakub iseenesestmõistetavalt huvi ka erinevatele kihlveoportaalidele ning näiteks Crunch Sports ennustab, et Eesti esireket Kaia Kanepi jõuab tänavustel USA lahtistel meistrivõistlustel veerandfinaali.

Veerandfinalistide ennustuses toodi teistest eraldi välja 31. asetatud Kanepi, kelle kohta kirjutati niimoodi: «Selline mängija nagu Kaia Kanepi, kes on viimastel kuudel väga hästi mänginud, pole ilmselt võimeline US Openit võitma. Küll aga on ta täiesti võimeline üht või kaht mängijat üllatama ja tabelis üsna kaugele jõudma. Tegelikult võib ta isegi poolfinaali jõuda.»

Crunch Sports’i ennustatavad veerandfinaalkohtumised:

1. Caroline Wozniacki (Taani, WTA 2.) – Na Li (Hiina, WTA 9.)

2. Kaia Kanepi (Eesti, WTA 32.) – Nadja Petrova (Venemaa, WTA 16.)

3. Victoria Azarenka (Valgevene, WTA 11.) – Flavia Pennetta (Itaalia, WTA 21.)

4. Jelena Dementjeva (Venemaa, WTA 12.) – Kim Clijsters (Belgia, WTA 3.)

US Openi naiste üksikmängu põhitabeliga on võimalik tutvuda siin.

Kanepi läheb avaringis vastamisi prantslanna Alize Cornet’ga (WTA 80.), nende mäng peetakse homme.

Seni pole Kanepi ja Cornet omavahel kordagi mänginud. Kuigi praegu paikneb Cornet edetabelis alles 80. kohal, on tema karjääri kõrgeim koht tabeli 11. positsioon, kus ta asetses mullu veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles