Rene Mandri sõlmis Šoti tiimiga kaheaastase lepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Ag2r

Jalgrattur Rene Mandri kinnitas eelmisel nädalal Prantsuse meediasse lekkinud uudist Šotimaal registreeritud Endura Racingusse siirdumise kohta, lisades, et allkirjastas kaheaastase lepingu.


Neljandat hooaega Prantsuse Pro Touri tiimis Ag2r pedaaliva Mandri sõnul oli tal, mille vahel valida, kuid keeldus teisi kosilasi täpsustamast. «Endura Racingu pakkumine oli meeltmööda. Esimest aastat tegutseva meeskonna suured ambitsioonid avaldasid muljet,» selgitas Mandri, kes võib 2012. aastal parema pakkumise korral meeskonda vahetada.

Kontinentaaltiimide sekka ehk 3. divisjoni kuuluva Endura Racingu eesmärk on 2012. aastaks tõusta aste kõrgemale, Pro Continentali tiimide sekka. Viimati 2006. aastal profileeris võidumaitset tunda saanud, kuid viimastel hooaegadel vigastustega kimpus olnud Mandri loodab vaheaastast kasu lõigata.

«Tahan järgmise hooaja alguses võimalikult ruttu esikoha saada. Pro Touri sõitudel oli eesmärk paremate tuules vastu pidada, ebareaalne oli võidumõtetega starti minna,» märkis 26-aastane sportlane.
Suurbritannias kasutusel oleva vasakpoolse liiklusega Mandril tõenäoliselt suurt kokkupuudet olema ei saa. Võib juhtuda, et saareriiki peab ta lendama vaid novembris toimuvaks tiimi presentatsiooniks.

«Meeskond jaotatakse kaheks, mina hakkan sõitma peamiselt Prantsusmaal, Hispaanias ja Belgias,» täpsustas Prantsusmaale elama jääv Mandri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles