Kalev/Cramo palkas hollandlasest keskmängija

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Krabbendam
Robert Krabbendam Foto: Amsterdambasketball.nl

 

Kalev/Cramo korvpalimeeskond täienes hollandlasest keskmängija Robert Krabbendamiga.

24-aastane 213 cm pikkune mängumees pallis viimased kolm hooaega ABC Amsterdami meeskonnas, ent sai tänavu jaanuari lõpus vigastada ning jättis seepärast viimase hooaja pooleli. Sama vigastuse tõttu jäi ta eemale ka suvistest koondise mängudest.

Möödunud hooajal kogus Krabbendam Hollandi liigas keskmiselt 11,2 punkti ja 5,4 lauapalli, EuroChallenege sarjas olid tema näitajad aga 10,8 punkti ja 3,8 lauapalli.

«Treenerite konsiilium eesotsas peatreeneriga vaatas mängija üle. Tegemist on noore, kiire ja hästiliikuva mängijaga, kes vastab kõikidele nõudmistele, mida võistkond vajab. Tegemist on suure potentsiaaliga mängijaga, kes suudab mängida nii korvi all, kui ka väljaspool,» kommenteeris Kalev/Cramo abitreener Martin Müürsepp.

Homme Eestisse jõudev ning Kuremaal treeningulaagris oleva Kalev/Cramoga liituv Krabbendam on selles meeskonnas tänavu juba kolmas leegionär. Meeskonna treeningutel osaleb juba Prantsusmaa kodakondsust omav ääremängija Jason Jones, läbirääkimised on lõpusirgel ka ameeriklasest keskmängija Josh Lomersiga.    

Videot Hollandi keskmängija oskustest saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles