Clevelandi peatreener asus meeskonna sisekliimat parandama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveland Cavaliersi mängijad.
Cleveland Cavaliersi mängijad. Foto: SCANPIX

Tänavuse korvpalliliiga NBA hooaja eel üheks tiitlisoosikuks peetud Cleveland Cavaliersi meeskond on viimastel aegadel olnud kuulujuttude järgi raskustes meeskonna sisekliimaga ning tiimi peatreener David Blatt otsustas selle parandamiseks viia kõik mehed bowlingut mängima.

Cavaliersi ümber on viimasel ajal liikunud rohkelt kuulujutte ning kui hiljuti teeniti järjest kuus kaotust, sahistati kuluaarides, et meeskonna suurim staar LeBron James ei saa kuidagi läbi peatreener Blattiga. Kuulujutud jõudsid koguni nii kaugele, et väideti, justkui võiks Blatti oodata Jamesi rahulolematuse tõttu vallandamine.

Blatt võttis selliste kuulduste järel asjad oma kätte ja otsustas tiimi sisekliimat parandada. Clevelandi meeskonna koduleht vahendas, kuidas peatreener viis mängijad ootamatult treeningu asemel ühiselt bowlingut mängima. Cavaliersi kodulehe järgi jäid mängijad treeneri salaplaaniga igati rahule.

«Arvan, et see oli suuremale osale mängijatest üllatuseks,» rääkis Kevin Love. «See aitas meid väga palju, vajasime kõik seda, et kõigest eemale pääseda. Sellised ettevõtmised on lõbusad,» lisas Love.

Napisõnaliselt kinnitas oma rahulolu ka Kyrie Irving: «Olin õnnelik.»

Cleveland sai täna öösel peetud kohtumises 126:121 võidu Los Angeles Clippersi üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles