Ojamaa sai kahemängulise keelu, Anieri vastu jääb mängimata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Dundee vastu
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Dundee vastu Foto: Motherwell, Facebook

Šotimaa jalgpalliliit otsustas viimases liigakohtumises punase kaardi teeninud Henrik Ojamaale määrata kahemängulise keelu, kirjutab Soccernet.ee.

Kuna tormis kahjustada saanud Motherwelli koduväljaku Fir Park Stadiumi seisukorra tõttu lükati eestlase praeguse koduklubi laupäevane mäng Kilmarnocki vastu märtsisse, siis tähendab määratud keeld, et Ojamaa ei saa tiimi aidata ei Celticu ega Henri Anieri värske leivaisa Dundee Unitedi vastu.

Mängukeelu tõttu saab Ojamaa platsile naasta alles 31. jaanuari mänguks Saint Johnstone'i vastu ning seega kerkib esile ka küsimus, kas sel hooajal kolm liigaväravat löönud eestlast enam üldse Šotimaal pallimas näeb. Nimelt lõpeb Varssavi Legiale kuuluva Ojamaa laenuleping Motherwelliga just jaanuari lõpus ning viimastes intervjuudes on Eesti koondislane sõnanud, et edasise tuleviku osas veel selgust majas ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles