Fotod: Arsenal lõpetas Man City ülipika kaotuseta seeria

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa meistriliigas alistas Londoni Arsenal võõrsil 2:0 tiitlikaitsja Manchester City, lõpetades sellega väljakuperemeeste 14 mängu pikkuse kaotuseta seeria.

City kaotas viimati mullu 5. novembril Meistrite liigas Moskva CSKAle, ent seejärel võideti kõigis sarjades 14st mängust 11. Tänases kohtumises avas skoori 24. minutil penalti realiseerinud Santi Cazorla. Lõppnumbrid vormistas 67. minutil Olivier Giroud. Liigatabelis jätkab Manchester City teisel kohal, ent liidrist Londoni Chelseast jäädakse nüüd maha juba viie punktiga. Arsenal on viiendal kohal, neljandat kohta hoidvast Manchester Unitedist jäädakse maha vaid punktiga.

West Ham United oli koduväljakul tänu Andy Carrolli, Morgan Amalfitano ja Stewart Downingi tabamustele 3:0 üle Hull Cityst ning on tabelis seitsmendal real. Hull on langenud 18. kohale ehk väljakukkumistsooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles