Messi jõudis kübaratrikiga järjekordse ümmarguse tähiseni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) ja Neymar tähistavad väravat.
Lionel Messi (vasakul) ja Neymar tähistavad väravat. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Hispaania kõrgliigas said võidu tabelisse nii Barcelona kui ka tiitlikaitsja Madridi Atletico, Lionel Messi tähistas aga kübaratrikkide arvestuses juubelit.

Barcelona alistas võõrsil 4:0 Deportivo La Coruna, kolm väravat sai kirja Lionel Messi. Neljas tabamus märgiti Deportivo kaitsja Sidnei omaväravaks. Argentiinlase jaoks oli tegemist karjääri 30. kübaratrikiga. 22 neist on tulnud La Ligas ning sellega on Messi nüüd võrdne legendaarsete Alfredo di Stefano ja Telmo Zarraga. Üks mees jääb temast siiski ka pärast tänast ettepoole, sest Cristiano Ronaldol on koos 23 kübaratrikki.

Ühes teises arvestuses jõudis Messi aga Zarraga samale pulgale juba pärast teist tabamust - ta on nüüd löönud samuti 76 korral ühes mängus vähemalt kaks väravat. Rohkemat pole La Ligas peale Messi ja Zarra suutnud keegi.

Atletico oli kodus 2:0 parem Granadast. 34. minutil realiseeris Mario Mandžukic penalti, 88. minutil vormistas lõppskoori Raul Garcia. Barcelona jõudis võiduga liigatabeli liidrist Madridi Realist punkti kaugusele, ent täna Getafest 3:0 jagu saanud Realil on üks mäng vähem peetud. Atleticol on omakorda Barcelonast kolm punkti vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles