Rocki homse vastase peatreener: Tartu meeskond mängib Nõukogude Liidu stiilis korvpalli

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool/Rocki meeskond peatreener Gert Kullamäed kuulamas.
Tartu Ülikool/Rocki meeskond peatreener Gert Kullamäed kuulamas. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond kohtub homme Eurochallenge sarjas Saratovi Avtodori meeskonnaga ning vastaste peatreener Sergei Mokin rääkis klubi kodulehele, et Rocki näol on tegemist tugeva meeskonnaga, kes mängib Nõukogude Liidule iseloomulikku korvpalli.

Mokin rääkis Avtodori kodulehele, et Rock on hetkel Eesti meistriliigat juhtimas ja alles hiljuti võideti ka Eesti karikavõistlused. Tartu meeskonna mängustiili nimetas Mokin selliseks, nagu seda viljeleti Nõukogude Liidu ajal.

«Tartu Rock - üsna kogenud meeskond, kes harrastab sellist korvpallistiili nagu mängiti Nõukogude ajal: intensiivne mäng ja pidev vabade viskekohtade otsimine. Peame selle mängu võitmiseks kaitses palju vaeva nägema. Oma viimases mängus purustas Tartu Rock Audentese 57 punktiga ja seda ilma ühe oma parima mängija Janar Taltsita,» rääkis Mokin.

Rock kohtub Avtodoriga homme võõrsil, kodus mängitakse sama meeskonnaga 18. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles