Tšehhis testimisel viibiv Reintam sai teiseks poolajaks platsile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Reintam (paremal) Eesti koondise eest mängimas.
Mikk Reintam (paremal) Eesti koondise eest mängimas. Foto: SCANPIX

Hetkel Tšehhis Praha Bohemians 1905 juures testimisel viibiv Mikk Reintam sai täna uues klubis kirja ka esimese mängu, kui Tipsport Liga talveturniiri poolfinaalis usaldati eestlane väljakule teiseks poolajaks.

Esimene poolaeg Bohemiansi ja nende tänase vastase Ceske Budejovice vahel möödus väravateta viigiseisul ning teiseks kolmveerandtunniks tegi Reintami testiv klubi koguni üheksa vahetust (platsile jäid avapoolajast vaid väravavaht ning samuti testimisel viibi Sasha Novakovic - toim.), vahendas Soccernet.ee.

Ohtrate vahetuste käigus sai terve teise poolaja platsil viibida ka Mikk Reintam ning üheskoos eelmainitud Novakoviciga keskkaitses toimetades suudeti Budejovice endiselt nulli peal hoida. Kuna aga ka Bohemians ise väravalukku ei murdnud, siis asuti pärast 90 minuti täitumist lööma penalteid.

11-meetri karistuslöökides saatis edu liigatabelis Bohemiansist üks koht kõrgemal paiknevat Budejovicet, kes kõik oma viis penaltit väravaks realiseeris ning penaltiseeria 5:4 võiduga finaali marssis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles