Teleš ja Teever alustasid algkoosseisus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever
Ingemar Teever Foto: Liis Treimann

Selle nädala alguses võistlustules olnud eestlaste välisklubide mängudes pääsesid lisaks esmaspäeval Ukrainas skoorinud Sergei Zenjovile põhikoosseisu Vitali Teleš ja Ingemar Teever.

Teleš ja Pietarsaari Jaro alistasid Soome kõrgliigas võõral väljakul 4:1 Tampere Unitedi ning Eesti väravavaht tegi tavapäraselt kaasa kogu kohtumise, vahendab Soccernet.ee.

Teever osales Saksamaa neljanda liigaastme kohtumises samuti 90 minutit, kui SC Pfullendorf võttis võõrsil 1860 München II-lt 1:1 viigi.

Södertalje Syrianska alistas Rootsi esiliigas võõrsil 2:0 Trollhättani ja püsib kõrgliiga üleminekumänge tähistaval kolmandal positsioonil. Martin Vunk jälgis kohtumist varumeestepingilt, Tõnis Vanna koosseisu ei kuulunud.

Taavi Rähn vaatas pingilt, kuidas tema uus koduklubi Kaliningradi Baltika mängis Venemaa esiliigas koduplatsil väravateta viiki Belgorodi Saljutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles