Video: fännidele palliga äsanud belglane sai punase kaardi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liege'i Standardi fännid tervitasid Steven Defouri terava loosungiga.
Liege'i Standardi fännid tervitasid Steven Defouri terava loosungiga. Foto: SCANPIX

Belgia jalgpallikoondislase Steven Defouri naasmine endisele kodustaadionile lõppes tema enda jaoks masendaval moel, varasema koduklubi Liege'i fännid võisid aga rõõmustada.

Defour siirdus Liege'i Standardist 2011. aastal Portosse ja naasis sealt läinud suvel kodumaale, kuid ei liitunud Liege'iga, vaid nende rivaalklubi Anderlechtiga. Standardi fännidele ei mahtunud see mõistagi hinge ning omavahelise liigamängu eel tervitati Defouri hiigelsuure loosungiga, kus maskis timukas hoidis käes Defouri maharaiutud pead.

See ajas Defouri nii närvi, et teise poolaja alguses otsustas poolkaitsja palli täiest jõust tribüünile virutada. Kohtunik Alexandre Bouacout ei tahtnud provokatsioonist kuulda ja näitas Defourile kollast kaarti, kuna aga see oli belglasele mängus juba teine, tuli tal kodupubliku suureks rõõmuks väljakult lahkuda. Et Defouri päev veelgi mustem oleks, lõi Liege pärast tema eemaldamist Anderlechtile kaks väravat ja võitis mängu 2:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles