Tartu Rocki homsed eurosarja vastased tutvustasid Tartu meeskonda viie punkti abil

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond kohtub homme Eurochallenge sarja vahegrupi kolmandas kohtumises Hollandi klubi SPM Shoetersiga. Rocki vastased avaldasid täna oma kodulehel ka mängueelse tutvustuse, kus Tartu meeskonda lahatakse viie punkti abil.

Esimese punktina on Rocki tutvustamiseks valitud ajalugu - tuuakse välja, et 1945. aastal asutatud Rock tähistab tänavu 70 aasta juubelit ning aastate jooksul on Tartu meeskond kogunud hulgaliselt karikaid.

Teisena rõhutatakse, et Tartu meeskond töötab koos Tartu Ülikooliga ning ka kodumänge peetakse kohaliku õppeasutuse nimelises spordihallis.

Kolmanda punktina märgitakse, et ka Rocki meeskonna põhivärvid on sarnaselt Shoetersiga must ning valge, naljaga pooleks lisatakse, et homme tuleb olla ettevaatlik, et mängijaid omavahel segamini ei ajaks.

Neljandana tuuakse välja asjaolu, et Rock koosneb suures osas vaid Eesti mängijatest - 13 mängijast koguni 11 on eestlased, keda toetavad kaks leedulast.

Viimase punktina märgitakse, et Rocki ja Shoetersi meeskonda ühendab Rootsi meeskond Södertälje Kings, kes on Hollandi klubile tuttav tiim ning kelle ridadesse siirdus mõneks ajaks mängima endine Rocki leegionär Vincent Simpson.

Rockil on enne homset võõrsilmängu kirjas üks kaotus ja üks võit, Shoetersi meeskond on seni pidanud vaid ühe vahegrupimängu, kus kaotati 70:75 Frankfurt Fraport Skylinersile. Rock jäi omakorda Skylinersile alla 62:71.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles