Armstrong tegi enda ja dopingu kohta veel ühe šokeeriva avalduse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grafiti Lance Armstrongist.
Grafiti Lance Armstrongist. Foto: SCANPIX

Seitsmel korral jalgratturite mitmepäevasõidu Tour de France’i võitnud ameeriklane Lance Armstrong tunnistas, et pärast dopingu tarvitamises süüdi mõistmist ja võitude tühistamist on tema elu olnud karm.

Samas tunnistas ta üllatuslikult, et kui tal oleks võimalik ajas tagasi minna, siis tõenäoliselt tarvitaks ta uuesti dopingut, vahendab ABC News.

«Kui ma võistleksin praegu, 2015. aastal, siis ma ei teeks seda uuesti, kuna selle järele ei oleks vajadust. Kui ma läheksin tagasi aastasse 1995., kui see oli kõikjal, siis ma teeksin seda arvatavasti uuesti. Inimesed ei taha tõenäoliselt sellist asja kuulda,» rääkis Armstrong.

Endine rattaäss tunnistas, et kõige rohkem kardab ta päeva, kui tema lapsed hakkavad tema käest dopingu kohta küsimusi küsima. «Kui lapsed on ühel päeval 13- või 15-aastased ning nad tulevad halva tujuga koju, kuna nad on koolis või sotsiaalmeedias midagi näinud ja tahavad minu käest teada, kas see on tõsi, siis see muserdaks mind,» rääkis Armstrong oma hirmudest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles