Tyson Fury lubab poksi maailmameistri kuuendas raundis nokauteerida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury (paremal) enne matši Dereck Chisoraga.
Tyson Fury (paremal) enne matši Dereck Chisoraga. Foto: SCANPIX

Raskekaalupoks sai endale jaanuaris Wladimir Klitško kõrvale uue maailmameistri, kui Deontay Wilder alistas WBC tiitlimatšis Bermane Stiverne. Nüüd ootakse, mida plaanib Wilder järgmisena teha. Seni on ta avaldanud, et ta sooviks esmalt poksida briti Tyson Fury ja seejärel Klitškoga.

Karjääri jooksul kõik 23 matši võitnud (17 nokaudiga) Fury on loomulikult valmis kohe ringi minema, kui Wilder seda peaks tahtma (Wilderi kontol on 33 matši ja 33 võitu, millest 32 on tulnud nokaudoga). Igatahes on Fury teinud Wilderi suunas sõnasõjaga algust.

«Kui läheme ringis vastamisi, siis ta ei pea kuut raundigi vastu. Mulle ei avaldanud tema võit üldse muljet. Arvan isiklikult, et ta ei julge minuga poksida ja selle asemel hakkab ta poksima mingite teisejärguliste meestega,» teatas Fury boxingscene.com’ile.

Wilder on võtnud aga asja rahulikul. «Tegelikult sa ei taha seda matši, kuid teeme selle ikkagi ära,» vastas ameeriklane.

Deontay Wilder (mustades kinnastes) tõusis WBC troonile, kui ta alistas Las Vegases punktidega senise tiitliomaniku Bermane Stiverne Kanadast.
Deontay Wilder (mustades kinnastes) tõusis WBC troonile, kui ta alistas Las Vegases punktidega senise tiitliomaniku Bermane Stiverne Kanadast. Foto: SCANPIX
Tyson Fury sooviks tiitlimatšis vastamisi minna Deontay Wilderiga. Vähemalt sõnasõjaga on britt juba uhkelt algust teinud.
Tyson Fury sooviks tiitlimatšis vastamisi minna Deontay Wilderiga. Vähemalt sõnasõjaga on britt juba uhkelt algust teinud. Foto: SCANPIX
IBFi, WBA, WBO ja IBO meistrivööd on pärast Kubrat Pulevi alistamist jätkuvalt Vladimir Klitsko käes. Järgmisena kohtub Klitško võitmatu ameeriklase Bryant Jenningsiga, kuid samas on tema sooviks saada enda valdusesse ka WBC vöö ja selleks tuleks tal vastamisi minna Deontay Wilderiga.
IBFi, WBA, WBO ja IBO meistrivööd on pärast Kubrat Pulevi alistamist jätkuvalt Vladimir Klitsko käes. Järgmisena kohtub Klitško võitmatu ameeriklase Bryant Jenningsiga, kuid samas on tema sooviks saada enda valdusesse ka WBC vöö ja selleks tuleks tal vastamisi minna Deontay Wilderiga. Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles