Vinge video: vaata, kuidas Eesti uisutaja 140 000 pealtvaataja ees 400-meetrisest jäärajast alla kihutab

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bull Crashed Ice'i võistluspaik Minnesotas, Saint Paulis.
Red Bull Crashed Ice'i võistluspaik Minnesotas, Saint Paulis. Foto: Red Bull Crashed Ice Facebook

Eesti uisutaja Mark Taru osales möödunud nädalal Ameerikas Minnesotas peetud Red Bull Crashed Ice uisukrossi võistluste sarja esimesel etapil, kus ta individuaalsõidus saavutas 30. koha ja meeskonnaga tuli teisele kohale. Taru rääkis võistluste järel antud intervjuus, et oleks soovinud saavutada veidi paremat kohta, kuid kokkuvõttes on ta võistluste ja omapärase spordialaga väga rahul.

«Väga hea tunne on, võib-olla oleks saanud natukene paremini minna, aga tegelikult võib rahule jääda,» rääkis Taru. «Siin on nii palju inimesi, et see on võimas tunne ikka, kui sinna üles ronid ja näed tõesti 100 000 inimest. See on võimas tunne ja siin on vapustavad rajad,» lisas Taru Minnesotas toimunud etapi kohta, kus pealtvaatajaid oli rekordarvuna koguni 140 000.

Vaata võistluste ametlikul kodulehel avaldatud videot Taru sõidust ja intervjuust siit.

Uisukrossi näol on tegemist spordialaga, kus korraga on rajal neli sportlast, kelle eesmärgiks on jõuda kõige kiiremini finišisse 400-meetrise laskumisega erinevate takistuste ja hüpetega vürtsitatud rajal. Järgmine Red Bull Crashed Ice etapp toimub veebruari alguses Helsingis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles