Lakers ja Bulls pidasid NBAs kahe lisaajaga põnevusmängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pau Gasol (keskel) pidi endiste meeskonnakaaslaste vastu kaotusega leppima.
Pau Gasol (keskel) pidi endiste meeskonnakaaslaste vastu kaotusega leppima. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA pidasid põnevusmängu Los Angeles Lakers ja Chicago Bulls, kodusaalis mänginud Lakers sai 123:118 võidu alles teise lisaaja järel.

Bulls tuli normaalaja viimase kahe minutiga välja üheksapunktilisest kaotusseisust, mängu viis esimesele lisaajale oma endise koduklubi vastu mänginud Pau Gasoli korv 11 sekundit enne sireeni. Lisaaja lõpus oli Lakersi kord raskest seisust välja tulla, kui 16,2 sekundit enne lõppu viigistas Jordan Hill, kes oli seejuures normaalaja lõpus eksinud. Teise lisaaja lõpus kindlustas Lakers võidu vabavisetega, kui viimase 32,6 sekundi jooksul tabati joonelt teele saadetud üheksast viskest seitse.

Neist kuus saatis korvi Wayne Ellington, kes kogus lõpuks 23 punkti. Hilli arvele kanti Lakersi parimana 26 punkti ja 12 lauapalli. Bullsi resultatiivseimana tõi Jimmy Butler 35 punkti, Gasol lisas 20 punkti, 10 lauapalli, kuus korvisöötu ja neli blokki. Joakim Noah viskas 9 punkti, võttis 17 lauapalli ja andis 9 korvisöötu.

Kõik tulemused:

Orlando Magic - Milwaukee Bucks 100:115

Indiana Pacers - New York Knicks 103:82

Memphis Grizzlies - Denver Nuggets 99:69

Los Angeles Lakers - Chicago Bulls 123:118 2. la

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles