Eesti koondises 74 mängu pidanud keskkaitsja võib liituda Levadiaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn.
Taavi Rähn. Foto: SCANPIX

74 korda Eesti jalgpallikoondist esindanud keskkaitsja Taavi Rähn on viimastel päevadel harjutanud valitseva Eesti meistri FC Levadia ridades ning endine FC Flora mängumees võibki algaval hooajal Levadia särgi selga tõmmata.

«Tuleviku osas on mõlemapoolne huvi olemas,» tõdes Rähn, kes käis end hiljuti näitamas ka Indoneesias. «Sealt tagasi tulles oli vaja kuskil end vormis hoida ning tundsin ka ise asja vastu huvi.»

Rähn tunnistas, et Floras jätkamine päevakorral ei olnud. «Minu leping lõppes ning mullusega samaväärset lepingut ei pakutud,» tõdes Rähn.

Keskkaitsja sõnul võib tulla päevakorrale ka välismaale siirdumine, kuid praegu keskendub ta Levadia trennidele. «Kui keegi helistab, siis ikka võin minna, kuid 33-aastaselt pole see ka nii lihtne. Pole ka rahaliselt need pakkumised nii ahvatlevad olnud,» tõdes keskkaitsja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles