Londoni Chelsea ostis suvise MM-finaalturniiri staari

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Cuadrado väravat tähistamas.
Juan Cuadrado väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi soetas endale suvisel MM-finaalturniiril Kolumbia koondise särgis säranud ääreründaja Juan Cuadrado. Kolumbialase senise koduklubi Fiorentina peatreener Vincenzo Montella tunnistas täna pressikonverentsil, et Cuadrado on Chelseaga lepingu sõlminud.

Cuadrado on praegu veel Itaalias, kuid lendab peagi Londonisse, et läbida homme klubi juures meditsiiniline kontroll. Kolumbialase üleminekusmmaks on ligi 30 miljonit eurot, kirjutab Eurosport.

26-aastane Cuadrado aitas Kolumbia suvisel MMil veerandfinaali, ääreründaja arvele jäi üks värav ja neli resultatiivset söötu. Viimase näitajaga jagas ta esikohta Saksamaa koondise staari Toni Kroosiga.

Chelseast Fiorentinasse liigub laenulepingu alusel aga egiptlasest ääreründaja Mohamed Salah.

Samal ajal on Chelseast lahkumas ka Saksamaa koondises maailmameistriks kroonitud Andre Schürrle. Täna tunnistas Bundesligas teist kohta hoidev Wolfsburg, et nad on Schürrle palkamisele lähedal. Chelseas pingile langenud 24-aastase Schürrle eest tuleb väidetavalt lauale laduda umbes 35 miljonit eurot.

Endine Leverkuseni Bayeri mängumees Andre Schürrle on siirdumas tagasi Saksamaale.
Endine Leverkuseni Bayeri mängumees Andre Schürrle on siirdumas tagasi Saksamaale. Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles